LUCREŢIA CADAR

Dragi locuitori și vizitatori,

Cu bucurie și entuziasm vă întâmpin pe pagina noastră web oficială! Sunt LUCREŢIA CADAR, primarul comunei DEDA, și este o onoare să vă salut în numele întregii administrații locale.

Acest site reprezintă o fereastră digitală către viața noastră comunitară, oferindu-vă informații utile, știri locale și resurse importante. Suntem dedicați să vă ținem la curent cu evenimentele din comuna noastră și să facilităm accesul la serviciile și proiectele desfășurate pentru a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui locuitor.

Comuna noastră este un loc special, cu o bogată istorie și tradiții autentice. Suntem mândri de frumusețea naturală a zonei noastre și de comunitatea unită pe care am construit-o împreună de-a lungul timpului. Fie că sunteți un rezident de lungă durată sau un vizitator nou, suntem aici să vă oferim sprijin și să vă ajutăm să vă simțiți parte din această comunitate minunată.

Vă încurajez să explorați site-ul nostru și să vă implicați în viața comunității.

Vă mulțumesc că faceți parte din comunitatea noastră și că vă alăturați eforturilor noastre de a face acest loc unul mai bun pentru toți.

Cu sinceritate,
LUCREŢIA CADAR
Primar al comunei DEDA

Naţionalitate: Română
Studii

1975 – Liceu agricol – secţia contabilitate
2008 – Studentă anul IV Facultatea de administraţie-publică „Lucian Blaga” Sibiu

Locuri de muncă
1975 – 1987 Contabil CAP Filea
1987 – 1989 Primar comuna Ruşii Munţi
1990 – 2000 Contabil Percepţia Deda
2000 – 2004 Viceprimar comuna Deda
2004 – prezent Primar comuna Deda

Apartenenţă politică
1996 – 2004 membru PRM
2004 – 2014 membru PNL
2015 – prezent membru PSD